11 augustus 2013


Commissie aan de slag voor nieuw dorpshuis Garderen


De commissie Garderen Vooruit heeft in Woon/Zorgcentrum Dr. Kruimelstaete een bijeenkomst gehouden om de inwoners van Garderen te informeren over een nieuw multifunctioneel dorpshuis in Garderen. Het oude dorpshuis De Koepel voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van deze tijd.


Lees hier het hele artikel


25 februari 2014


Voorzitter Plaatselijk Belang Garderen onthult plan voor dorpshuis


De zaal in Kruimelstaete te Garderen hing gisteren vol met SGP-verkiezingsposters. De tweede verkiezingsbijeenkomst van de partij werd hier gehouden. Koos van der Tang en Aart de Kruijf waren weer present als spreker. De avond kreeg een mooie afsluiting toen de ‘burgemeester’ van Garderen, Ton van Krevel, het woord kreeg.Lees hier het hele artikel


Klik hier voor de brochure


6 maart 2014


Plan dorpshuis Garderen goed ontvangen


Het plan vanuit de initiatiefgroep Garderen Vooruit om te komen tot een nieuw dorpshuis en sporthal voor Garderen, wordt positief ontvangen door de politieke partijen in de Barneveldse gemeenteraad. ,,Dat sterkt ons in onze plannen." Dat zegt voorzitter Ton van Krevel van Plaatselijk Belang Garderen namens de werkgroep Garderen Vooruit. In die groep zijn alle belangenverenigingen van het dorp vertegenwoordigd, onder meer de Prins Bernhardschool, de Oranjevereniging, muziekvereniging Tot Ons Genoegen en voetbalvereniging De Veluwse Boys.


Lees hier het hele artikel


10 maart 2014


Plannen dorpshuis/sporthal in ontwikkeling


Geld voor een nieuw dorpshuis is er nog onvoldoende. Voorzitter Ton van Krevel van de commissie Garderen Vooruit, die zich bezighoudt met het realiseren van een nieuw multifunctioneel dorpshuis in Garderen, vertelde evenwel tijdens de laatst gehouden vergadering dat de commissie intussen toch niet stil zit en al heel wat op papier heeft staan qua plannen en schetsen.


Lees hier het hele artikel


Garderen Vooruit

15 december 2014


Alternatieve locatie dorpshuis Garderen


Het lijkt alsof de leden van de commissie Garderen Vooruit de laatste tijd hebben stilgezeten, maar niets is minder waar. De dorpsvisie Garderen heeft nog steeds hun volle aandacht. De afgelopen tijd zijn de leden met name bezig geweest met de vraag waar het nieuwe dorpshuis moet gaan komen.Lees hier het hele artikel